Previous
Next

Easee Home is intelligent en past zich aan alle elektrische voertuigen, netspanningen en netten aan.
De Laadrobot detecteert automatisch of de auto 3-fase ondersteunt of niet. U hoeft niet na te denken over technische specificaties, de Easee Home past zich altijd aan de behoeften van de auto aan en levert het maximale vermogen dat bij u thuis beschikbaar is.

Bovendien wordt het laadstation continu bijgewerkt met nieuwe functies vanwege zijn internetverbinding.
Zo weet u dat u een veilig en toekomstbestendig product heeft aangeschaft.

 

Klein en compact

De Laadrobot is 69% kleiner en lichter dan andere elektrische laders, met vergelijkbare functionaliteit. Hij weegt slechts 1,5 kg. Dit betekent dat we per geproduceerde lader minimaal 4 kg koper en plastic het milieu besparen.

Een krachtige oplossing

De oplader kan zowel op 1- als 3-fase opladen en ondersteunt opladen tot 22 kW. Hij heeft een Type 2 standaard laadconnector.

Snelle laadsessies

Met Easee Home laadt u tot 10x* sneller op dan met een gewoon stopcontact. Hij laadt zo snel mogelijk op met de beschikbare capaciteit en biedt u het hoogste laadvermogen. *10 keer sneller opladen vereist een 3-fase installatie. 1-fase zorgt alsnog voor 3 keer sneller laden.

Meerdere toestellen mogelijk

U kunt maximaal 3 laadstations op één zekering hebben. Alle aangesloten auto’s kunnen tegelijkertijd worden opgeladen, en het beschikbare vermogen wordt automatisch en dynamisch over de voertuigen verdeeld. De totale belasting zal dus nooit de ingestelde limiet voor de zekering overschrijden.