Previous
Next

Zaptec Go werkt met elke elektrische auto

Waar je ook in rijdt, of waar je ook heen gaat, Zaptec Go is de beste manier om jouw reis van energie te voorzien. Op basis van toonaangevende Noorse, duurzame technologie, hebben wij een bekroonde laadpaal ontwikkeld, die slim is aan de binnenkant en verbluffend mooi en simpel aan de buitenkant.

Ontdek hoe Zaptec Go past bij jouw elektrische auto en huis, en je brengt naar daar waar je maar wilt.

Altijd up to date!
Zaptec Go zit boordevol state-of-the-art-technologie, is altijd online via wifi of 4G LTE-M en blijft zo up-to-date met de nieuwste functies en updates. Het enige wat jij hoeft te doen is het opladen van je auto en je volgende auto, en je volgende auto.
 

Plaats hem waar je wilt! 

De Zaptec Go sluit naadloos aan bij je huis, doordat hij net zo groot is als een tablet en slechts 1,3 kg weegt. Dat maakt hem de kleinste laadpaal voor thuis op de markt. De Zaptec Go past qua design bij een huiselijke omgeving, en hij neemt ook niet onnodig veel ruimte in.

Eenvoudige installatie en minimaal onderhoud

Een bezoek van de elektriciën komt nooit echt gelegen. Met 60% minder onderdelen dan andere laders, garanderen wij een snelle en  gemakkelijke installatie. Onze landelijke installateurs zorgen voor supersnelle plaatsing. Met WiFi en 4G is onderhoud op afstand eenvoudig en gegarandeerd, en door de kwalitatieve onderdelen van onze lader, zijn storingen zeer zeldzaam.

Slim, klein en veilig!

*Laad met 22kW, wat gelijk staat aan 100 km rijden na een uur opladen.
*Gecertificeerd volgens de hoogste veiligheidsstandaard.
* Door het gebruik van WiFi of 4G LTE-M houdt hij zichzelf up-to-date met nieuwe functies.
*Met een functie-verlicht stopcontact en een mogelijkheid tot een RFID chip.